Few more hours/Nog een paar uurtjes !!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Scarlett S. - WaarBenJij.nu Few more hours/Nog een paar uurtjes !!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Scarlett S. - WaarBenJij.nu

Few more hours/Nog een paar uurtjes !!!

Door: Scarlet

Blijf op de hoogte en volg Scarlett

13 December 2005 | Nederland, Amsterdam

Ello ello,
daar ben ik weer

Mi gaddos, zware dag gehad
als ik zeg Surinamers en inpakken dan zeg ik waarschijnlijk genoeg!!!

Normaal gesproken als ik naar Suriname ga, meld ik iedereen van tevoren dat ik niks voor niemand meeneem. Dit jaar wilde ik een beetje sociaal doen en heb dus gezegd dat ik wel 'wat' wil meenemen. Had besloten dat ik mijn koffer zou gebruiken voor mijn eigen spulletjes en dat ik mijn handbagage zou opofferen.
Wel...... dat doe ik dus ook niet meer !!!!!

Na hele avond passen en meten (Thanks Sue!) zijn er toch nog harde beslissingen gevallen en zijn er toch nog een aantal artikelen achtergebleven. Mama sorry, die dingen passen echt niet !!!

Tante Loes, heb bijna ruzie met ma gehad om die kaki's enzo voor jou hahahhaha
Anyway, die zijn WEL mee !!
(thank you Scarlet)

Anyways,
Ik ga nu een paar dvd'tjes checken, de hele nacht opblijven, dan kan ik straks tenminste beetje relaxen in het vliegtuig.

Nu nog hopen dat het eten beetje te vreten in het vliegtuig.

Peeps,
I'm out !!!!!

See you in Suriname!!
(or next year)

Scarlett

• 13 December 2005 - 07:25

Jan:

Goede reis, doe het voorzichtig

• 13 December 2005 - 14:29

Rilana:

nou een goede reis en heel veel plezier van ons gewenst, jij liever dan wij met weeeeeer zo een lange vlucht, hebben we genoeg gedaan toen we nog op curacao woonde. Hoop dat je nog wel je kerstkaartjes op de bus heb gedaan!!!!!!!!!!. heel veel liefs en maak er een toffe vakantie van, de dowsjes (rilana enz)

• 14 December 2005 - 12:33

Joesoef:

Leuke page ....
    Ik wens je veel olezier Suriname na al die ellende van de aanrijding en het drukke leven ... Odjolali ...

• 15 December 2005 - 10:13

Michele:

schat geniet ja .
    ik zie je gauw

• 16 December 2005 - 11:44

Art_officials(pp2g):

eey jah mangsszz
    geniet ze....
    goed voor de ontwikkeling.
    en breng die warme gevoel weer hier naar 2
    aight